Julkalendrar med tävlingar (112)

Julkalendrar med dagliga tävlingar 1-24 december.

Vill du se fler jultävlingar? Klicka här!

Cocopandas julkalender

Varje dag från 1-24 december delar Cocopanda ut en STOR & LYXIG goodibag! Delta genom att registrera dig på Cocopandas nyhetsbrev. Varje lucka innehåller även ett finfint erbjudande.

Hemglass julkalender

Nu kan du hämta en gratis julkalender från Hemglassbilen. 25 luckor, 12 tävlingar och massor av glassiga vinster. Gäller så långt lagret räcker.

RaceONEs Julkalender 2021

I RaceONEs Julkalender 2021 gäller det springa eller gå varje dag till julafton. Distansen är hemlig till dagens lucköppning. Alla som deltar i julkalendern har chans att vinna fina priser. Allt från löparprylar, startplatser till lopp eller annat spännande! En plats i kalendern kostar 149 kr, då ingår också 3 månaders RaceONE premium.

Unilever Food Solutions julklender

Årets julkalender från Unilever Food Solutions är fylld med tips, tävlingar och annat kul som passar dig som arbetar professionellt med mat.

Sverige Springers Julkalender 2021

Sverige Springers Julkalender luckor kommer vara fyllda med träningstips, tävlingar, presenter och massa annat kul som du inte vill missa.

Lekias julkalender

Hämta en gratis julkalender i din Lekiabutik och var med och tävla om 24 fina julklappar. Bakom varje lucka gömmer sig ett julklappstips.

DMH:s julkalender 2021

DMH:s julkalender 2021 ger dig chansen att vinna prylar värda upp till 100 000 kronor. Varje lucka innehåller en fråga, och svarar du rätt är du med och tävlar om priser till ett värde av minst 2 500 kronor och uppåt från någon av DMH:s leverantörer.

VetApoteks Djurkalender

I VetApoteks Djurkalender kan du tävla om fina klappar till din fyrbenta vän varje dag från den 1 december och hela vägen fram till julafton.

Trygga Tjejer på Stans julkalender

Trygga Tjejer på Stan bjuder på en julkalender som endast är för tjejer. En lucka öppnas dagligen varje morgon från 1/12 till och med 24/12. Julkalendern kommer att finnas både på Facebook och Instagram. Priserna är speciellt utformade för tjejer i alla åldrar.

ICA Supermarket Favoritens julkalender

Från 1/12 till och med 24/12 kommer ICA Supermarket Favoriten ha en julkalender där man kan vinna ett pris för varje dag.

Babylands julkalender

Räkna ned till jul tillsammans med Babyland. Babyland kickstartar med fina erbjudanden varje vardag denna vecka. Den 1/12 startar Babylands julkalender på Instagram, fylld med tävlingar varje dag fram till julafton.

SweClockers Julkalender 2021

Häng med på ett riktigt stämningsfullt julfirande när SweClockers drar igång årets julkalender, fylld med såväl exklusiva erbjudanden som läckra tävlingsvinster.

Gardenas julkalender

Bakom luckorna i årets julkalender från Gardena gömmer sig trädgårdsutrustning till ett värde av 26 800 kr. Luckorna öppnas varje söndag och onsdag fram till jul.

Northmills julkalender

Den 1 december startar Northmills superfeta julkalender på Facebook och Instagram. Förutom sköna rim väntar grymma vinster och tävlingar bakom nästan varje lucka.

whiteaways adventskalender

Från och med den 28 november kan du varje vecka vara med i whiteaways adventskalender och utlottningen av fyra adventspriser och inte minst det stora huvudpriset. Veckans lucka öppnas varje adventssöndag och vinnaren tillkännages direkt inom ett par dagar.

SLUs julkalender

Från 1 december och varje dag fram till julafton presenteras ett nytt djur i SLUs jukalender. Lista ut vilket och var med i utlottningen av fina SLU-priser.

McDonald´s julkalender

Första december startar McDonald´s julkalender där du har chansen att vinna unika priser och mumsiga deals varje dag. Kan du komma på ett bättre sätt att öka julstämningen än möjligheten att vinna McDonald’s merch i form av trådlösa hörlurar och hoodies? Julkalendern hittar du i McDonald´s-appen från och med 1 december.

Northmill Banks julkalender

På onsdag drar Northmill Bank igång sin julkalender. I 8 luckor av 24 gömmer sig 500 kronor som du får insatta på ett sparkonto hos Northmill Bank.

Gamereactors julkalender

Nu är Gamereactors Julkalender igång, för 16:e året i rad. Gamereactors julkalender bjuder på nya lyckor varje advent med fina spelrelaterade prylar som vinster.

HiFi Klubbens adventskalender

Varje söndag fram till jul kan du öppna en ny lucka i HiFi Klubbens adventskalender och vara med och tävla om grymma ljudpriser.

Inets julkalender

Inet kommer öppna en ny lucka varje dag kl 10 fram till jul med underbart förträffliga rim, härliga julklappar och vassa erbjudanden. Klappar för över 200 000 kr dels ut fram till jul.

Slankas julkalender

Häng med från start och tävla i Slankas julkalender som pågår 1-24 december. Varje dag publiceras en ny 1, X, 2-fråga med tema hälsa och livsstil. Svara rätt och ha chans att vinna fina priser ända fram till julafton.

SAFE Education Julkalender

Bakom luckorna i SAFE Education Julkalender kommer det finnas tävlingar, erbjudanden, tips och roligheter.

Nutriletts julkalender

Öppna dagens lucka i Nutriletts julkalender och få chansen att vinna Nutrilett-produkter. Varje lucka innehåller en fråga, och du kan öppna en ny lucka varje dag ända fram till julafton.

Unisports julkalender

Hur mycket kan du om fotboll och Unisport? Testa dina kunskapar i Unisports julkalender för chans att vinna fina fotbollspriser.

Postkodlotteriets julkalender 2021

Postkodlotteriets julkalender bjuder på 24 dagar fyllda av spänning. Under varje lucka fram till julafton döljer det sig nya frågor att svara på, och nya fina priser att hoppas på.

Bokbesatt´s julkalender

Den 1 december börjar årets julkalender på Bokbesatt med 24 tävlingar fram till julafton. Varje dag fram till julafton kan man kan vinna allt från böcker, hemliga paket, godsaker och annat smått och gott.

XL-BYGGs julkalender

Räkna ner till julafton med XL-BYGGs julkalender. Varje dag fram till 24 december har du chans att vinna riktigt fina priser till ett värde över 50 000 kronor.

Gymgrossistens julkalender

Från och med 1 december fram till julafton bjuder Gymgrossistens julkalender på giveaways på Instagram.

Bygghemmas julkalender

Varje dag fram till jul öppnar Bygghemmas julkalender nya luckor fyllda med grymma erbjudanden och tävlingar.

Kitch’ns julkalender

Kitch’ns julkalender ger dig 24 chanser att vinna ett presentkort på 1 000 kr, som du kan köpa ny köksutrustning för. Om du öppnar en lucka varje dag är du med i dragningen av en Cosori Premium airfryer till ett värde av 2 990 kr.

Twilfits julkalender

Passa på att vinna massa härliga priser i Twilfits julkalender. En vinnare dras varje dag - endast på Instagram.

Barnrumsinspos julkalender

Barnrumsinspos julkalender 2021 bjuder varje dag i december på en ny vinstmöjlighet. Tävlingen startar 06:01 varje morgon och avslutas 05:59 dagen efter.

Runners’ Stores adventskalender

Runners’ Stores adventskalender på Instagram bjuder på julklappstips, tävlingar och fantastiska erbjudanden varje dag ända fram till julafton.

Kompletts julkalender

Kompletts julkalender ger dig varje dag chans att vinna ett presentkort på 500 kr. Varje advent och på julafton innehåller luckorna extra fina hårda paket.

Trettis adventskalender

I år kan du delta i Trettis egen adventskalender och få chansen att vinna härliga och hårda klappar. Veckans lucka öppnas varje adventssöndag och vinnaren blir sedan kontaktad direkt inom ett par dagar.

Vi i Villas julkalender

Missa inte chansen att vinna mängder med fina priser i Vi i Villas kalenderluckor. De spännande priserna kommer från några av Vi i Villas samarbetspartners inom allt från inredning till resor och renovering.

Hudotekets julkalender

Upptäck riktigt bra deals i Hudotekets julkalender som varje dag fram till jul kommer med nya härliga erbjudanden. Du kan även tävla om årets lyxigaste julklapp, värde över 4 400 kr.

BingoLottos julkalender

BingoLottos julkalender bjuder på generösa erbjudanden, tävlingar och en massa annat exklusivt material.

Eva Solos julkalender

Eva Solos julkalender bjuder på nya vinster varje dag från 1 till 24 december.

Ridsports julkalender

Ridsports julkalender bjuder varje dag på en ny lucka med att chans att vinna fina klappar. Länk till dagens lucka finns till höger på sidan.

Marbodals julkalender

Var med och tävla i veckans adventslucka i Marbodals julkalender så har du chansen att vinna lyxiga julklappar till dig själv eller till någon annan som du vill glädja lite extra.

Vinguidens julkalender

Bakom luckorna i Vinguidens julkalender döljer sig härliga erbjudanden, spännande tävlingar och exklusiva vintips.

EMPs julkalender

EMPs julkalender bjuder varje dag på ny lucka med tävling om en grym julklapp. Lucka 1 ger dig chansen att vinna en 65-tums LG OLED-TV, ett högkvalitativt LG-ljudsystem och 1 års Disney+. För att delta i "EMP:s adventskalender"-tävlingarna så behöver du bara göra ett köp i EMP:s onlinebutik på respektive kalenderdag. Det spelar ingen roll vad du köper eller till vilket värde.

Kalle Ankas julkalender 2021

Varje dag öppnar en ny lucka i Kalle Ankas julkalender med en ny tävling som pågår under en dag. Du har med andra ord 24 chanser att vinna fina vinster.

Sandbergs julkalender

I Sandbergs julkalender har du en ny chans att vinna en fantastisk Sandberg-produkt varje dag fram till jul.

RIX FMs julkalender

RIX FM bjuder in dig till Sveriges största Memory med start 29 november och hela vägen fram till jul och någonstans bakom luckorna döljer sig storvinsten på 100.000 kronor.

Felix Matklubbs julkalender

I Felix Matklubbs julkalender kan du tävla om en stavmixer från Smeg värde 1495 kr varje dag fram till jul. För att vara med och tävla behöver du bara registrera två nya stämplar efter den 1 december 2021 och lämna en motivering för varför just du ska vinna.

SportHälsas julkalender

SportHälsas julkalender 2021 är maxad med dagliga deals för din hälsa. 24 luckor - 24 överraskande erbjudanden, tävlingar och tips.

CEWEs skrapkalender

CEWEs skrapkalender har en vinst för varje dag, och drar en ny vinnare varje dag fram till julafton. Samtidigt deltar du även i utlottningen av extra fina huvudvinster den 25 december.