Övrigt (8)

Jul-Tröjas julkalender

I Jul-Tröjas julkalender kan dy vinna kläder, accessoarer, presentkort och rabattkoder till butiken - eller huvudpriset på hisnande 15 KG Toblerone.

McDonald´s julkalender

McDonald´s julkalender har en ny lucka varje dag som ger dig chans att en kupong på ett bra erbjudande på McDonald´s mat eller om du har tur ett pris från Elgiganten, Apollo eller merch från McDonald´s. Du hittar kalendern i McDonald´s-appen.

CEWE:s julkalender

Du kan tävla i CEWE:s julkalender från den 1 december till den 24 december och vinna saker inom foto.

Hippsons julkalender

Hippsons julkalender ger dig möjlighet att varje dag fram till jul vinna en klapp för hästen eller dig själv.

Azets julkalender

Hoppa ombord på Azets Expressen! Varje dag fram till julafton stannar Azets Expressen till vid en fråga. Svarar du rätt är du med och tävlar om veckans pris, ett Superpresentkort till ett värde av 1000 kr! Ju fler rätt svar du har under en vecka, desto större är dina vinstchanser.

Sparkalendern

Sparkalendern bjuder på 24 luckor med spartips om hur man får pengarna att räcka längre. Du kan vinna biljetter till Melodifestivalens genrep, wearables och ekonomiskt PT-pass genom dela med dig av ditt eget bästa spartips.

OLIKAs julkalender

OLIKAs julkalender bjuder varje dag på ny lucka med tävlingar om böcker med mera från OLIKAs sortiment. Kalendern körs på OLIKAs Instagram.

Art of Vedas julkalender

I Art of Vedas julkalender kan du varje dag tävla om ett nytt kreativt paket. Du kan tävla i samtliga luckor fram till och med julafton. Kalendern körs på Art of Vedas Facebook-konto.