Hemelektronik (7)

Inets julkalender

Inets julkalender bjuder på ny tävling och erbjudande varje dag klockan 10.00. Vinster totalt värda en kvarts miljon.

SweClockers hårdvarukalender 2023

SweClockers hårdvarukalender bjuder på tävlingar och erbjudanden fram till jul. Julkalendern öppnas klockan 12:00 varje dag fram till och med självaste julafton och innehåller massvis av godsaker från kända namn i datorvärlden.

Proshop julkalender

Vinn heta prylar i Proshop julkalender. Varje dag 1-24 december bjuds det på tävling med fina vinster inom datorer och spel.

Sandbergs julkalender

Sandbergs julkalender ger en ny chans att vinna en fantastisk Sandberg-produkt varje dag. Mellan 1 och 24 december kan du öppna en lucka och vara med i lotteriet.

McDonald´s julkalender

McDonald´s julkalender har en ny lucka varje dag som ger dig chans att en kupong på ett bra erbjudande på McDonald´s mat eller om du har tur ett pris från Elgiganten, Apollo eller merch från McDonald´s. Du hittar kalendern i McDonald´s-appen.

Direktroniks julkalender

Svara på dagens fråga i Direktroniks julkalender för chans att vinna en extra julklapp. Ny lucka med tävlingen fram till julafton.

Pizza Huts adventskalender

Varje advent kan du vinna fina priser i Pizza Huts adventskalender. Tävla i julquiz om pizza och julen. Se till att ligga Topp 20 på leaderboarden när tävlingen avslutas kl. 12 på söndag.