Hemelektronik (7)

Inets julkalender

Årets julkalender från Inet har med vinster på ett värde över en kvarts miljon kronor?! Ny lucka öppnas varje dag klockan 10:00 och du kan vara med och tävla om sjuka priser hela vägen fram tills julafton.

RIX FMs julkalender

RIX FM bjuder in dig till Sveriges största Memory med start 1 december och hela vägen fram till jul. Årets Memory består av 100 luckor och ett fantastiskt utbud av vinster i sex kategorier som du ska para ihop för vinst.

Publiclir Julkalender 2022

Vinn klappar varje dag i Publiclir Julkalender 2022. Totalt vinstvärde över 15000 kronor. Julkalendern består utav 25 luckor varar 3 kommer att ske i början av Januari. I varje lucka kommer du hitta en eller flera produkter som du kan vinna genom att gå med i luckan och svara på frågan.

Sandbergs julkalender

Sandbergs julkalender ger dig en ny chans att vinna en fantastisk Sandberg-produkt varje dag. Mellan 1 och 24 december kan du öppna en lucka och vara med i lotteriet.

Proshops julkalender

I Proshops julkalender har du från 1 december till 24 december chansen att vinna superläckra priser. Det finns priser till ett samlat värde på över 290.000 kronor!

CEWE:s julkalender

Delta i CEWE:s julkalender varje dag och tävla om värdekoder på fina bildprodukter och kameror, så att du får chansen att ge bort en kärleksfull gåva till dig själv eller någon du tycker om. Nya priser varje dag! Varje gång du svarar rätt på dagens fråga får du dessutom en lott till den stora dragningen den 24 december av en fin kamera - Canon EOS R10.

M3s julkalender

I M3s julkalender har du en ny chans att vinna coola teknikprylar varje dag fram till julafton.