Hälsa & Skönhet (9)

Cocopandas julkalender

24 stora, lyxiga goodiebags delas ut i december i Cocopandas julkalender. Ska du vara med? Varje dag mellan den 1-24 december delas det ut en goodiebag till ett värde av 5000 kr! Delta genom att registrera dig på Cocopandas nyhetsbrev. Idag om du blir medlem får du även 20% rabatt på skönhetskalendrar vid köp för över 499 kr med koden KALENDER20.

TRYGG JULKALENDER 2022

Trygga Tjejer på Stan bjuder på julkalender för tjejer som pågår 1-24 december. Det är en tävling dagligen och du kan deltaga varje dag. Julkalendern kommer att vara proppfull med perfekta saker som man bara måste ha. Även manikyr, ansiktsbehandlingar, massage och mycket annat.

RIX FMs julkalender

RIX FM bjuder in dig till Sveriges största Memory med start 1 december och hela vägen fram till jul. Årets Memory består av 100 luckor och ett fantastiskt utbud av vinster i sex kategorier som du ska para ihop för vinst.

Slankas julkalender

Svara på en enkel fråga med temat hälsa och livsstil för chans att vinna ett Slanka-paket. Du har också chansen att vinna Stjärnvinsten.

Eucerins julkalender

Tävla om nya paket varje dag fram till julafton i Eucerins julkalender. 3 vinnare för varje lucka!

LASHlLIFTs julkalender

LASHlLIFTs julkalender har en ny lucka varje dag med chans att vinna hudvård eller behandling som extra julklapp.

Sandras julkalender

Sandras julkalender bjuder på tävling varje dag. Alla luckor går att tävla i till nyårsdagen.

Emma Erikssons adventskalender

Emma Erikssons adventskalender bjuder på lucka med utlottning nästan varje dag fram till julafton. Varje lucka går att tävla i fram till nyår.

Kureras julkalender

Skriv ett julrim om dagens julklapp i Kureras julkalender och du har chans att vinna klappen.