Barn (7)

Hemglass julkalender

I nya kampanjbladet från Hemglass kan du läsa om deras traditionsenliga julkalender. 24 roliga luckor med tävling i lucka nr 1. Hämta din kalender gratis vid Hemglassbilen!

Beckmanns julkalender

Beckmanns julkalender ger dig varje dag en ny fråga och om du svarar rätt har du chans att vinna en extra julklapp.

Trafikkalendern

Frågeställningarna i årets julkalender handlar om uppfinningar och innovationer och är tänkta att kunna diskuteras i klassen eller tillsammans med någon vuxen i hemmet. Sök på nätet, resonera och klura ut eller gissa de rätta svaren. Varje dag lottas böcker ut bland er som deltar.

Kalle Ankas julkalender

I väntan på julafton återvänder Kalle och hans vänner återigen för en storslagen julkalender. Varje dag kan du vinna nya, fina priser! Men skynda dig, varje lucka är bara öppen i 24 timmar!

Leo´s adventskalender

Leo´s adventskalender bjuder på superfina tävlingar varje dag ända fram till julafton. Kalendern körs på Leo´s Leklands Instagram-konto.

POMPdeLUX julkalender

I POMPdeLUX julkalender kan du varje dag fram till jul vara med och tävla om ett presentkort på 500 kr.

Trafikkalenderns julkalender

Erbjudande för lärare som vill ha en gratis julkalender! Var med i Trafikkalenderns tävling och rita en teckning på temat uppfinningar i trafiken och vinn en cykel eller pengar till klasskassan. Alla deltagande klasser får ett klassexemplar av Trafikkalenderns färgglada julkalender med frågor om trafik, miljö och hälsa bakom luckorna.
6 October, 2023 GÅ TILL KALENDERN
expired