Lakritskalendrar (8)

Njut av 24 dagars lakritsläckerheter när du räknar ner till jul.

Lakritsfabriken seasonal greetings 2021

Denna vackra lakritsbox innehåller totalt fyra stycken lakritsaskar med vardera 40 gram lakrits. En fullmatad lakritsupplevelse helt enkelt. En perfekt present, gåva eller uppladdning inför julen!

Adventskalender Lakrids by Bulow 2021

Föreställ dig 24 dagar med unika smakupplevelser som du kan dela med någon du tycker om. Det är sann julanda.

Lakritsfabriken 2021 julkalender

Den perfekta sättet att räkna ner till julafton för lakritsälskaren. Denna julkalender från svenska Lakritsfabriken innehåller 24 bitar lakrits som bidrar till att varje dag blir magisk. Julkalendern är fylld med olika smakvarianter - allt från sött till salt till supersalt lakrits. Varje lucka innehåller 30 gram lakrits och julkalender består därför av totalt 720 gram lakrits.

Lakritsfabriken Jubileum 2021 julkalender

Räkna ner till julafton varje dag i december med hjälp av den eleganta julkalendern från Lakritsfabriken, som naturligtvis är är fylld med läcker lakrits. Julkalendern har 24 luckor som alla innehåller chokladtäckt lakrits. Du får dessutom en ny smak varje dag fram till jul. Kalendern innehåller totalt 490 gram lakrits.

Skipper’s Pipe Adventskalender

Gör dig redo för ett december där varje dag börjar med en pipa av den bästa sorten – lakrits! Skipper’s Pipe Adventskalender innehåller 24 saftiga lakritspipor, perfekt för dig som tycker att chokladkalendern kan fara åt pipsvängen.

Lakritsfabriken i Ramlösa Deluxe Lakritskalender

Lakritsfabriken firar 10 år på bästa sätt: med en exklusiv adventskalender fylld med premiumlakrits! Varje lucka innehåller 3-4 lakritskulor som doppats i choklad och smaksatts med naturliga ingredienser, så lakritskalendern passar perfekt att dela med andra lakritsälskare i familjen!

Lakrits Lyxkalender

Räkna ner till julafton varje dag i december med hjälp av den eleganta julkalendern från Lakritsfabriken, som naturligtvis är är fylld med läcker lakrits. Julkalendern har 24 luckor som alla innehåller chokladtäckt lakrits. Du får dessutom en ny smak varje dag fram till jul. Just nu till 43% rabatt till priset 399 kr.

Julkalendrar hos Bagaren och Kocken

Få 15% rabatt på alla julkalendrar hos Bagaren och Kocken med rabattkoden JUL15.