Chokladkalendrar (18)

Kalendrar som bjuder på en ny mumsig bit choklad varje dag 1-24 december.

Haupt Lakrits Adventskalender

Att man blir snäll av pepparkakor är ju ingen nyhet, men undrar om det inte är ännu effektivare med ett dagligt intag av lakrits fram till jul? I den här kalendern hittar du massvis av roliga varianter av ditt favoritgodis – och vem blir inte snäll av det?

Marabou Oreo Chokladkalender

Vad vore december utan en riktigt bra kalender som proppats med massvis av godsaker? Mycket tråkigare, that’s for sure! Bakom dessa luckor hittar du småkakor och choklad från bästa Oreo. En godare jul kan det knappast bli!

Chili Klaus Adventskalender

Glöm den mesiga chokladkalendern – godiskalendern från Chili Klaus är bara för den riktigt modiga! Chilihettan värmer skönt i decemberkylan, och denna godiskalender för vuxna är maxad med chilikulor, chilikarameller och chiligodis varje dag fram till julafton. Dessutom gömmer det sig en speciell överraskning på nyårsafton!

Malmö Chokladfabrik adventskalender 2021

En förstklassig adventskalender, till bredden fylld med smarrig choklad som givetvis är eko, ansvarsfullt handlad, och utan spår av onödigheter såsom nötter, gluten och soja.

The Mallows Marshmallows Adventskalender

Njut av inte bara en, utan två smakrika marshmallows varje dag, gömda inuti en lyxig julkalender i svart och guld. The Mallows adventskalender består av hela 25 luckor fyllda med ekologiska och exklusiva marshmallows i olika smakkombinationer.

Karamelleriet 2021 Cozy Christmas

Årets julkalender från Karamelleriet. Fokus ligger på att få en trevlig nedräkning till jul fylld med goda kolor. Julkalendern har 24 luckor och varje lucka innehåller två karameller. I asken finns 20 olika karameller med en härlig blandning av både mjuk, hård och fudge-kola i såväl klassiska som nya smaker. Julkalendern levereras i en lyxig lilaglittrande förpackning och passar därför också perfekt som en gåva till någon ... Read More

Karamelleriet 2021 Cozy Christmas

Årets julkalender från Karamelleriet. Fokus ligger på att få en trevlig nedräkning till jul fylld med goda kolor. Julkalendern har 24 luckor och varje lucka innehåller två karameller. I asken finns 20 olika karameller med en härlig blandning av både mjuk, hård och fudge-kola i såväl klassiska som nya smaker. Julkalendern levereras i en lyxig guldglittrande förpackning och passar därför också perfekt som en gåva till någon du håller kär.

Åre Chokladfabrik Chokladkalender 2021

Äntligen är den här, Sveriges godaste chokladkalender från Åre Chokladfabrik. En fantastiskt god och smakrik kalender av riktigt hög kvalité. Åre Chokladfabrik är kända för sitt klassiska och genuina hantverk och denna kalender är inget undantag. Handgjorda chokladpraliner i 24 luckor som gör december till årets bästa månad.

Famous Grouse XL Adventskalender

Jultomten må vara efterlängtad men när julripan från Skottland kommer med gåvor är all konkurrens som bortblåst. Fylld med len chokladtryffel smaksatt med den skotska klassikern Famous Grouse är denna välsmakande adventskalender en given klapp till whiskykännaren som behöver piggas upp i decembermörkret, och julaftonsluckan innehåller dessutom ett helt Famous Grouse-choklad.

Venchi Julkalender Prestige

Njut av den bästa konfektyr Italien har att erbjuda i Venchis exklusiva adventskalender som gömmer 25 stycken chokladpraliner av bästa kvalité! Låt varje dag fram till julafton (plus en extra dag!) bli fylld av härliga smakupplevelser - extra guldkant hela december!

Chokladkalender med Hästmotiv

På julen, då har alla rätt till en julkalender! Ja, även de som gillar hästar har faktiskt rätt till en, så varför inte köpa hem denna vrålsnygga häst-chokladkalender till den hästgalne dottern eller partnern? Totalt finns 24 smarriga luckor som innehåller mjölkchoklad. Men, endast en lucka om dagen!

Simply Chocolate Julkalender 2021 mega guld

Räkna ned till julafton på bästa sätt med Simply Chocolate. 2021 Mega Gold är en julkalender som totalt innehåller 30 choklader. Julkalenderns sista lucka är naturligtvis nummer 24, men några av dagarna innan så får du två choklader istället för en, vilket gör väntan ännu bättre.

Whittard Varm Choklad Adventskalender för Två

Efter ett intensivt snöbollskrig eller en lång promenad i snötäckta landskap finns det få saker som värmer bättre än en kopp varm choklad. Adventskalendern från Whittard låter dig hålla värmen och glädjen hela vägen fram till jul. Med två koppar varm choklad bakom varje lucka passar kalendern utmärkt att dela med någon du tycker om! Pris: 895 kr

Xocolatl Chokladkalender

För många är choklad att likställa med vacker konst, inte minst när varje bit choklad är elegant dekorerad för hand och förpackad i en lyxig förpackning. Xocolatl Chokladkalender är lika delar utsökt adventskalender för nedräkning till julafton som exklusiv chokladask att ställa fram när det vankas finbesök.

Ferrero Collection Adventskalender

Gör nedräkningen till julafton lyxigare än vanligt med en Ferrero Rocher-julkalender! Bakom luckorna i kalendern gömmer sig chokladpraliner i tre olika smaker: Ferrero Rocher, Ferrero Raffaello och Ferrero Rondnoir. Detta är en perfekt chokladkalender för vuxna!

Simply Chocolate Chokladkalender För Två

Sabbar bråket om chokladkalendern julstämningen? Trygga julfriden med Simply Chocolates stora Chokladkalender För Två! Varje lucka innehåller såklart två bitar – och som bonus har kalendern några extra luckor för att förgylla nedräkningen till julafton!

Schokoladen Adventskalender

Chokladkalender för rockälskaren och i synnerhet av AC/DC. 24 luckor fyllda med mjölkchoklad.

Julkalendrar hos Bagaren och Kocken

Få 15% rabatt på alla julkalendrar hos Bagaren och Kocken med rabattkoden JUL15.