Övrigt (24)

Jultomtar Adventsboxar

December kan vara en riktigt lång månad för den som längtar till julafton. Med de här söta små tomteaskarna kan du skapa en riktigt speciell adventskalender. Fyll dem med en godisbit, ett smycke eller en liten leksak!

Pusselkalender (1000 Bitar)

Det är tusen bitar till julafton och nu är det din tur att pussla ihop julen! Varje lucka i denna adventskalender innehåller pusselbitar som bit för bit bildar ett juligt pussel med totalt 1000 bitar.

Get Boring Stuff Done adventskalender

Julstädning i all ära, men julfriden infinner sig fortare om du portionerar ut städningen under hela december! Med denna roliga adventskalender skrapar du fram en städuppgift som du garanterat annars skulle ha skjutit upp.

Spralla Adventskalender i Trä

Välj ditt eget spännande innehåll att fylla den tjusigt dekorerade adventskalenderns luckor och starta nedräkningen fram till julafton. Med sina vackra utsmyckningar och stämningsfulla belysning blir adventskalendern du fyller själv ett perfekt tillskott till julens dekorationer.

Metallpussel Adventskalender

Hjärngympa varje dag fram till julafton! I vår adventskalender gömmer det sig ett klurigt metallpussel bakom varje lucka, perfekt för dig som gillar knep och knåp! Lyckas du lösa alla innan tomten kommer?

Gör Din Egen Adventskalender

Ge bort en unik adventskalender till någon du gillar! Denna kalender i gör det själv-modell fyller du själv med tjugofyra överraskningar som passar mottagaren. Kalendern har 24 fack i tre olika storlekar, är tillverkad i kartong och levereras hopvikt. Observera att den levereras utan innehåll (det är liksom hela grejen!).

Yankee Candle Adventskalender

Låt julstämningen sprida sig i hemmets alla vrår när du räknar ner till julafton med kalendern från Yankee Candle! Adventskalendern med doftljus innehåller 24 ljus i åtta juliga dofter, blir det kanske Christmas Cookie, Candlelit Cabin eller magiska Twinkling Lights som blir din favorit?

Cupid & Comet Luxury Kattkalender

Undvik att få en egen grumpy cat – skäm bort missen med en egen julkalender! Cupid & Comets kattkalender har 24 snacksfyllda luckor så att missen kan smaska loss varje dag fram till jul!

Romantisk Adventskalender för Par

Maxa julmyset med en romantisk adventskalender för par! Varje lucka ger er förslag på tre olika aktiviteter – antingen roliga saker att göra ihop, romantiska gester eller het och sexig inspiration att ta till när ni kryper ner under täcket!

Porsche 911 Adventskalender

Maxa hjulstämningen med en Porsche Adventskalender! Bit för bit bygger du ihop en Porsche 911 i skala 1:43, en ljudmodul med originalmotorljudet från Porsche och en basplatta med miljöbilder. Julkalendern är perfekt för bilälskaren och bildar en snygg inredningsdetalj att ha framme året runt!

Rosewood Lux Julkalender för Katt

Självklart ska väl din kisse ha en alldeles egen julkalender! Med Rosewood Lux Julkalender för Katt får din lilla älskling en liten godisbit varje dag i december, hela vägen fram till julafton.

Rosewood Lux Julkalender för Hund

Visst ska väl din hund ha en alldeles egen julkalender? Det tycker vi! Låt din hund få vara med och räkna ner dagarna fram till jul tillsammans med dig. Ha en mysig stund när ni öppnar en ny lycka varje dag tillsammans. Bitarna i kalendern har lite olika smaker för att skapa en härlig och smakrik variation.

Xmas Meaty Julkalender för Hund & Katt

Visst förtjänar väl alla våra husdjur något extra inför jul? Det tycker vi! Med Xmas Meaty Julkalender för Hund&Katt får din gobit där hemma en liten godisbit varje dag hela vägen fram till julafton.

EXIT: The Game Adventskalender

Lös ett mysterium innan tomten kommer! Med kluriga escape room-adventskalendern från EXIT: The Game får du 24 gåtor som bit för bit leder dig mot spelets lösning – ska du lyckas ta dig ut ur isgrottan innan tiden tar slut?

Trabant Sonderedition Adventskalender

I Östtyskland var väntetiden på en egen Trabant upp till 15 år, men med den här bilkalendern behöver du bara vänta 24 dagar! Bakom varje lucka döljer sig en del till en Trabant 601, komplett med basplatta och ljudmodul.

Land Rover Defender Adventskalender

Glöm renarna, i år åker tomten terrängbil! I Land Rover-adventskalendern bygger du ihop den klassiska terrängbilen Defender i skala 1:43, en ljudmodul med originalmotorljudet och en basplatta med miljöbilder. Julkalendern är perfekt för bilälskaren och blir en snygg inredningsdetalj att ha framme året runt!

Gör Din Egen Text-kalender

Ge bort en annorlunda och personlig decemberpresent – här är adventskalendern där du själv skriver in ett meddelande under varje lucka! Överraska din partner med 24 romantiska meddelanden, lista dina bästa film-tips till polaren eller fyll kalendern med roliga aktiviteter för hela familjen!

Cupid & Comet Luxury Hundkalender

Skäm bort vovven med en egen julkalender! Cupid & Comet adventskalender för hund har 24 godisfyllda luckor så att hunden kan smaska loss varje dag fram till jul!

Funko Adventskalender

Advenskalender med design baserad på Tim Burtons klassiska julfilm Nightmare Before Christmas. Samla ihop 24 söta men lite läskiga figurer som gömmer sig bakom de stängda luckorna.

Adventskalender – Do It Yourself

Skapa en egen julkalender i rockhandsform, med 24 jute väskor. Att fylla Advent Calendar är inte en enkel uppgift. Därför har EMP sammanställt många idéer om Advent Calendar för dig, som du kan välja att välja beroende på dig.

Porsche Traktor Adventskalender

Hjulstämning för Porschefantasten blir det med denna adventskalender som innehåller en vackert klarröd vintage-traktor! I denna Porsche Traktor-adventskalendern bygger du ihop en modell av den klassiska Porsche-Diesel-traktorn i skala 1:43, en ljudmodul med originalmotorljudet och en basplatta med miljöbilder.

Pen Stores julkalender 2021

Pen Stores julkalender 2021 är fullsmockad med kreativitet i form av både pennor och tillbehör. Upptäck nya favoriter och håll kreativiteten på topp hela julen. Bakom de 24 luckorna gömmer sig allt från markers, fineliners och pennor till block och tillbehör – en lucka varje dag ända fram till dopparedagen.

DuktigVovves julkalender

Julkalender för hunden. Prova DuktigVovve till 50% rabatt och få julpaketet med julkalender, snacks, godis och tuggben av högsta kvalitet för halva priset kr 199 kr med fri frakt.

Friends Adventskalender

Likt en Holiday Armadillo är Friends Adventskalender här för att sätta guldkant på ditt julfirande. Bakom varje lucka finns en ikonisk present från serien som tar dig direkt till Vännernas julpyntade New York.