annons

Indiskas julkalender
Indiskas julkalender bjuder på nNya erbjudanden i varje lucka ända fram till julafton. Passa på att hänga på låset – produkterna finns endast i en begränsad upplaga!
annons

Bagaren och Kockens julkalender
Varje dag fram till julafton öppnas en ny lucka i Bagaren och Kockens julkalender med ett nytt festligt erbjudande. Erbjudandet gäller endast under dagen och så länge lagret räcker, så det är först till kvarn som gäller!
annons

Confident Livings julkalender
Årets julkalender från Confident Living bjuder på utvalda deals till extra bra priser!Alla julkalendrar (231 st) efter betyg

Visa efter:

Knäckarbanketten
Årets julkalender i Barnradion Knäckarbanketten är skapad av Sara Bergmark Elfgren och Emil Maxén. För regin står Eva Staaf. Kalendern svämmar över av udda mytologiska varelser, syskonrivalitet och vänskap, falska grevar och skvallriga markisinnor, svek och hjältemod – och mopsar.

Kategori: Julhistorier (0)

Jul i Fågelkärr
Jul i Fågelkärr är en julkalender med ett nytt avsnitt varje dag 1-24 december. Huvudpersonen Emmas julefrid kompliceras av en stor och mörk familjehemlighet. Och av Carters plötsliga uppdykande. Och av grannen Nicklas, med de varma bruna ögonen.

Lekias julkalender
Fr.o.m 1 december kan du öppna dagens lucka i Lekias julkalender, där finns bild på ett julklappstips. Leta reda på vilken sida i Lekias julkatalog som leksaken finns. Fyll i dina uppgifter och ditt svar och varför du vill vinna så har du chans att vinna det som finns i luckan.

DMH:s julkalender 2020
DMH:s julkalender 2020 ger dig chansen att vinna prylar värda upp till 100 000 kronor. Varje lucka innehåller en fråga, och svarar du rätt är du med och tävlar om priser till ett värde av minst 2 500 kronor och uppåt från någon av DMH:s leverantörer.

Visit Estonias julkalender
I Visit Estonias julkalender har du chansen att vinna ett av de tre skrättarsydda semesterpaketen i Estland. Varje lucka ger dig kunskap om Estland och du ökar din chans att vinna att öppna varje lucka fram till jul.

Havshotellets julkalender
Varje dag kl 06:00 fram till julafton öppnar Havshotellets julkalender dagens lucka. Fantastiska hotellupplevelser + lokala gåvor från Limhamnsföretag att tävla om varje dag fram till jul.

Bodylabs julkalender
I Bodylabs julkalende kan du vinna en tidig julklapp till dig själv. Det enda du behöver göra är att svara på frågan bakom luckan – så ligger din gåva och väntar på dig.

Bagaren och Kockens julkalender
Varje dag fram till julafton öppnas en ny lucka i Bagaren och Kockens julkalender med ett nytt festligt erbjudande. Erbjudandet gäller endast under dagen och så länge lagret räcker, så det är först till kvarn som gäller.

Trettis julkalender
I år anordnar Tretti sin egen julkalender där du får chansen att vinna fantastiska premier. Varje dag finner du en ny lucka som innehåller en klurig fråga. Lyckas du svara rätt är du med i utlottningen av dagens premie.

SmartaSaker:s julkalender
Bakom luckorna i SmartaSaker:s julkalender gömmer sig härliga prylar till gnistrande priser. Håll utkik varje dag fram till julafton för att hitta smarta och innovativa klappar att ge bort eller till dig själv.

F&F:s julkalender
Varje dag, med start 1 december och hela vägen fram till julafton, kan du öppna en ny ledtråd i F&F:s julkalender. Sex ledtrådar i följd leder fram till ett ord. Totalt döljer sig fyra ord bakom kalendern. Den som först gissar rätt på alla fyra ord vinner en lyxhelg för två på hotell.

Hjuleokalendern
Följ Hjuleokalendern där Josefin Crafoord och Mange Schmidt tävlar mot varandra i mer eller mindre knäppa utmaningar i jakten på äran att få skänka 100 000 kronor till Grunden Bois. Varje dag fram till och med julafton snurrar de på ett roulettehjul för att få reda på vad dagens utmaning är.

Novasols julkalender
Hur mycket vet du egentligen om NOVASOL? Skrapa dagens lucka, svara på frågan som gömmer sig bakom och delta i dragningen om ett presentkort på 6800 kronor.

Wellvitas julkalender
Wellvitas julkalender bjuder på klappar till ett värde av 100.000 kr. Resa värd 50.000 kr, spabehandling, 6 månaders abonnemang av kosttillskott, vinprovning, presentkort med mera finns att tävla om fram till jul.

Svenssons julkalender
Varje dag bjuder Svenssons julkalender på ett unikt erbjudande. Ett erbjudande som passar både som julklapp till någon som du tycker om - eller innehåller det där som du själv har på din önskelista.

JYSKs julkalender
I JYSKs julkalender gäller det att snurra för chans att vinna. Varje dag dels det ut 5 presentkort på 100 kr och efter julafton får en lycklig vinnare ett presentkort på hela 5000 kr.

InterMails julkalender
Under hela december månad kan du vara med i InterMails julkalender och testa dina kunskaper i marknadsföring och jultraditioner samtidigt som du tävlar om fina priser.

Panduros julkalender
Varje dag fram till julafton öppnas en ny lucka i Panduros julkalender med ett spännande erbjudande. Kalendern är fylld med pysselfavoriter och julklappstips till både stora och små.

Heimstadens adventskalender
Varje dag öppnas en ny lucka i Heimstadens adventskalender där du kan vinna ett presentkort på en tidningsprenumeration hos Dintidning + en fin gåva. Efter nyår utses dessutom en lycklig finalvinnare som kammar hem ett presentkort på två hotellnätter för två.

Marbodals julkalender
I Marbodals julkalender kan du tävla i veckans adventslucka för så har du chansen att vinna lyxiga julklappar till dig själv eller till någon annan som du vill glädja lite extra.

Brödinstitutets julkalender
Är allt mörkt bröd nyttigt och vad är antiinflammatorisk kost? Hur vet man om man inte tål gluten och varför blir magen svullen ibland? Brödinstitutets levande julkalender ger i 24 lucköppningar värdefullt vetande i form av korta filmavsnitt som svarar på vanliga frågor, krossar myter och förklarar vilka kostråd man kan lita på.

Timmas julkalender
Varje dag fram till julafton kommer Timmas julkalender att dela juliga tips & tricks samtidigt som du har möjligheten att vara med i utlottningar av fantastiska priser.

McDonald´s julkalender
McDonald´s julkalender bjuder på en klapp om dagen, ända fram till julafton - finfina erbjudanden, mössor, skidglasögon, presentkort, skidhjälmar, vattenflaskor i aluminium och annat skoj ända fram till julafton. Du måste ladda ner deras app för att ta del av kalendern.

Vi i villas Julkalender
Missa inte chansen att vinna mängder med fina priser i Vi i villas Julkalender. De spännande priserna kommer från några av Vi i Villas samarbetspartners inom allt från inredning till resor och renovering.

Hemmets Journals julkalender
Varje dag mellan 1-24 december öppnas en ny lucka i Hemmets Journals julkalender med fantastiskt fina priser. Julkalendern är öppen till och med 31 december 2020. Vinnare dras under januari månad och då skickas även vinsterna ut.

Indiskas julkalender
Indiskas julkalender bjuder på nNya erbjudanden i varje lucka ända fram till julafton. Passa på att hänga på låset – produkterna finns endast i en begränsad upplaga.

SVTs julkalender Mirakel
För 60:e gången samlar SVT Sverige framför en julkalender. Årets kalender, Mirakel, är en historia om två tjejer som lever med 100 år emellan varandra och genom ett svart hål byter själar. Julkalendern visas på SVT Play och SVT Barn från 02:00. I SVT1 och SVT Barn sänds den vardagar klockan 07:15 och 18:45, helger klockan 08:45 och 18:45.

Kompis julkalender
Årets december riskerar att bli den mest ensamma någonsin för många människor. För att sprida lite ljus, värme och gemenskap i decembermörkret arrangerar Kompis Sverige ett SPRÅKCAFÉ ONLINE varje dag från 1 december till julafton. Bakom varje lucka gömmer sig ett nytt tema och länk till dagens språkcafé som är mellan 12.00-12.45 på vardagar och 11.00-11.45 på helgerna.annons

Lykos julkalender
Lykos julkalender bjuder på ny lucka var tredje dag med spännande erbjudanden.
annons

Indiskas julkalender
Indiskas julkalender bjuder på nNya erbjudanden i varje lucka ända fram till julafton. Passa på att hänga på låset – produkterna finns endast i en begränsad upplaga!
annons

Bodylabs julkalender
I Bodylabs julkalender kan du vinna en tidig julklapp till dig själv. Det enda du behöver göra är att svara på frågan bakom luckan – så ligger din gåva och väntar på dig!