Barn (6)

Mumin julkalender 2022

En alltid så populära kalender med Mumin. Denna fina adventskalender innehåller 23 överraskningsfigurer i olika storlekar. Sex stycken är nya figurer, som inte funnits med i julkalendrarna tidigare. Från lucka 24 kommer en kometjakt kalejdoskop. Med andra ord är detta en kalender du bara måste ha!
GÅ TILL KALENDERN
  • (1 röster, medel: 5.00 avf 5)
    Loading...
  • 0

Pippi Långstrump julkalender 2022

En alltid lika populära kalender med Pippi Långstrump! Pippis julkalender innehåller 24 överraskningar. Varje dag dyker det upp en färgglad figur eller pryl från de välbekanta sagorna om Pippi Långstrump, med Tommy, Annika och de andra roliga figurerna.

Pusselkalender (300 Bitar)

Den som väntar på något gott väntar alltid för länge – fråga vilket barn som helst som väntar på julafton! Få tiden att gå lite snabbare med en pusselkalender för barn, och låt otåliga små nissar pussla varje dag fram till julafton! Pris: 199 kr hos CoolStuff

SOPSAMLARMONSTERs julkalender

Här kan lärare/föräldrar för barn i förskolan/skolan skriva ut SOPSAMLARMONSTERs julkalender. Varje dag kommer monstren att skriva ett brev till barnen med ett bus, uppdrag eller pyssel. Du kan antingen bara använda monsterbreven med eller utan helger (på helgerna är det bus eller lättar uppdrag), eller kan du med hjälp av en nissedörr även få nitton monster som flyttar in. Det passar bra att göra i förskolan/skolan men även om du som förälder vill att monstren ska ... Läs mer
GÅ TILL KALENDERN
  • (1 röster, medel: 5.00 avf 5)
    Loading...
  • 0

Radioapans ljudkalender

I Radioapans ljudkalender öppnar Radioapan ljudburkar från sitt stora skafferi - och lyssnarna får vara med och gissa vad det är som låter i dagens burk. Ett avsnitt om dagen 1-24 december med 24 nya poddavsnitt som passar för barn mellan ca 3-6 år.

Naturhistoriska riksmuseets julkalender

Naturhistoriska riksmuseets julkalender passar alla vill lära sig mer om djurens jul. Hitta dagens lucka. Gissa julrimmet. Rätt svar öppnar luckan.