Barn (23)

Adventskalender Champions League 2021/22

För alla fotbollsintresserade, små som stora, som vill känna spänning över vilka världsspelare som döljer sig bakom varje lucka. En otrolig möjlighet till att lära sig mer om världens bästa liga Champions League och dess fantastiska fotbollsspelare. Kalendern innehåller totalt 131 samlarkort.

PAW Patrol Adventskalender 2021

Gör väntan på tomten mycket roligare med en Paw Patrol adventskalender! Bakom varje lucka döljer sig en spännade överrasking från dina vänner i Paw Patrol. Öppna en lucka varje dag fram till julafton och se vad för kul just du får!

Barnradions julkalender 2021

Årets julkalender från Barnradion utspelar sig i insekternas värld och handlar om hoppstjärten Spero som råkar följa med en julgran in till ett människohem. Det blir ett humoristiskt äventyr på liv och död, skrivet av komikerduon Åsa Asptjärn och Gertrud Larsson med bilder av Andrea Femerstrand. Premiär 1 december i Barnradion!

En hederlig jul med Knyckertz

Här kan du tjuvtitta på årets julkalender från SVT. Familjen Knyckertz är tjuvar. Dom gillar att ta andras saker. Men deras son Ture är annorlunda. Han kan inte ens ljuga. När en ovärderlig julstjärna försvinner är hela stadens julfirande i fara – och det är upp till Ture att hitta den, så att alla kan fira En hederlig jul.

Bamse Adventskalender

Årets adventskalender med Bamse är självklart formad som en honungsburk! Den är full med underhållning som räcker ända fram till julafton.

L.O.L. Surprise OOTD Adventskalender

Packa upp över 25 olika överraskningar med L.O.L. Surprise OOTD Adventskalender! Kalendern innehåller en exklusiv L.O.L. Surprise docka som är redo att visa upp sig i de olika outfits och tillbehör som gömmer sig i luckorna. Det finns minst 24 olika modedelar som väntar på att få packas ut. Mixa och matcha dem för att få olika kombinationsmöjligheter.

Hama Midi Adventskalender Giant 5000

Räkna ner dagarna till årets stora dag, julafton, med 2021 års Hama midi adventskalender! Varje dag fram till julafton får du öppna en lucka och avslöja vilken överraskning som gömmer sig där bakom.

Schleich Adventskalender Wild life 2021

Räkna ner till till årets stora dag, julafton, med 2021 års Schleich Wild life adventskalender! Öppna en ny lucka varje dag fram till julafton och avslöja vilka överraskningar som finns där bakom.

Sense Julgran Adventskalender (Gör din egna)

Denna fina adventsgran innehåller allt det du behöver av ett startpaket när du ska skapa din egen adventskalender. Ett smart set som består av; en adventsgran i papp (att hänga alla paket på). 24 st små presentförpackningar i 6 olika mönster. 58 st stickers, bland dem finns siffrorna 1-24 att märka presentaskarna med, samt en uppsättning stickers att dekorera pappgranen med. En rulle rött sidenband (4 m) att göra öglor av och fästa vid paketen medföljer också. Däreft... Read More

Hot Wheels Adventskalender 2021

Gör nedräkningen till årets stora dag, julafton, mer fartfylld med 2021 års Hot Wheels adventskalender! Varje dag får du öppna en ny spännande lucka och avslöja vilken överraskning som gömmer sig där bakom.

Handbok för superhjältar Adventskalender

Handbok för superhjältar underhåller och aktiverar ända fram till jul. En kalender med 24 luckor, fyllda med aktivitetsböcker, korta berättelser, klistermärken, julpyssel, pussel och pappfigurer.

Nissebrev Julkalender

Den 1 december flyttar Nisse in i ert hem. Nisse är en snäll tomtenisse och är ungefär två skruttar hög. Han sover på dagen och busar på natten. Varje dag fram till julafton får familjens barn ett litet brev från Nisse som innehåller hyss, uppdrag och andra skojigheter. Förutom Nisse kommer ni även att få lära känna hans vänner Knorrhatten, Myrmanken, Guldbulten och många fler.

Barbie Color reveal Adventskalender 2021

Gör nedräkningen till julafton ännu roligare med 2021 års fina Barbie Color reveal adventskalender! Varje dag får du öppna en lucka och avslöja vilken överraskning som gömmer sig där bakom.

Greta Gris Adventskalender 2021

Räkna ner till julafton tillsammans med Greta Gris med denna fina adventskalender! Varje dag fram till julafton får du öppna en spännande lucka och avslöja vilken överraskning som gömmer sig där bakom.

Schleich Adventskalender Horse Club 2021

Räkna ner till till årets stora dag, julafton, med 2021 års Schleich Horse club adventskalender! Öppna en ny lucka varje dag fram till julafton och upplev gnäggande överraskningar.

Funko! Harry Potter Adventskalender 2021

Med den här kalendern så blir Harry, Ron och Hermione en del av din samling av Wizarding World miniaturer! Samla trion och många fler med Harry Potter adventskalender. I kalendern finns det 24 stycken överraskningar.

Disney Julkalender

Disney Julkalender med 24 klassiska Disneysagor i små böcker. 1 bok för varje dag fram till julafton.

Djurens jul 2021

Djurens jul kommer tillbaka! Luckor med korta filmer om djur. Ett rim låser upp luckan. Titta på filmen, prata om frågan i filmen och, även i år, en titt i den digitala utställningsmiljön. Djurens jul 2021 innehåller många favoriter från tidigare år och fem helt nya bekantskaper!

Djuris julkalender

UR:s julkalender för förskolor Djuris julkalender blev en succé förra året - och går utmärkt att använda även i år! Varje vardag har en lucka med en videohälsning från seriens karaktärer som avslutas med en fråga till barnen.

Lekias julkalender

Hämta en gratis julkalender i din Lekiabutik och var med och tävla om 24 fina julklappar. Bakom varje lucka gömmer sig ett julklappstips.

Julkalender till barnen

Skapa en julkalender till barnen. Cubus ger tips om små presenter att fylla en egen kalender med.

Gör en egen julkalender

Gör din egen julkalender som du kan fylla med roliga överraskningar. Detta är ett roligt julpyssel för barn och dessutom får du en egen adventskalender till jul. Arla bjuder på 24 mallar, det finns 12 söta julmotiv att välja på.

Bamses julkalender

Bamses julkalender bjuder varje dag på något nytt spännande från Bamses värld.