annons

Elevens julkalender
Elevens julkalender bjuder på ny lucka varje dag med ett fint erbjudande.
annons

Proshop julkalender
Vinn heta prylar i Proshop julkalender. Varje dag 1-24 december bjuds det på tävling med fina vinster inom datorer och spel.
annons

Mjuka klappar till grymma priser
Sportamores julklappstips till hela familjen


Julkalendrar med erbjudanden inom övrigt

Vill du se julkalendrar med tävlingar inom övrigt klicka här

Visa efter kategori:

Bilias julkalender
Räkna ner till julafton med Bilias adventskalender. Bakom varje lucka döljer sig ett unikt erbjudande eller kampanj för dig och din bil. Nytt erbjudande varje dag.


Julkalendrar med tävlingar inom övrigt


Forskning & Framsteg:s julkalender
Varje dag, med start 1 december och hela vägen fram till julafton, kan du öppna en ny ledtråd i Forskning & Framsteg:s julkalender. Sex ledtrådar i följd leder fram till ett ord. Totalt döljer sig fyra ord bakom kalendern. Den som först gissar rätt på alla fyra ord vinner en ryggsäck och ett handplockat bokpaket.

KRAFFTs julkalender
KRAFFTs julkalender pågår varje dag fram till julafton där 1 vinnare per dag utses. Priserna varierar från dag till dag men är alltid något för den hästintresserade.

VisitFinland.com:s julkalender
Varje dag kan ett nytt fönster I VisitFinland.com:s julkalender öppnas varje dag en ny lucka med en fråga om Finland. När du har svarat rätt kan du vara med och tävla om en finsk goodie bag.

InterMails julkalender
InterMails julkalender bjuder på ny lucka med tävling varje dag. Du kan bland annat bli den lyckliga vinnaren av en middag för två, biobiljetter, utsökt choklad och många andra vinster.

Heimstadens julkalender
Varje dag öppnas det en ny lucka i Heimstadens julkalender där du kan vinna ett presentkort på en tidningsprenumeration hos Dintidning + en fin gåva. Efter jul utses dessutom en lycklig finalvinnare som kammar hem ett presentkort på två hotellnätter för två hos Nordic Choice.

Skövdebostäders julkalender
Bakom luckorna i Skövdebostäders julkalender döljer sig spännande inslag, allt från tävlingar och recept till roliga bilder och filmer från Skövdebostäders bostadsområden med deras personal.

Bibblos julkalender
Bibblos julkalender öppnar en ny lucka med en ny fråga och flera lästips varje dag fram till jul. Vi har fina vinster! Varje dag kan du tävla om en snygg vattenflaskor och finalvinsten är ett presentkort på 1000 kronor hos Adlibris.annons

Proshop julkalender
Vinn heta prylar i Proshop julkalender. Varje dag 1-24 december bjuds det på tävling med fina vinster inom datorer och spel.
annons

Ur&Penn´s julkalender
Ur&Penn bjuder varje dag på lucköppning med nya fina erbjudanden.
annons

Bagaren och Kockens julkalender
I Bagaren och Kockens julkalender gömmer sig bakom vare lucka ett extra festligt pris på en extra fin produkt, förutom på adventssöndagar, för då blir det en tävling