annons

Hemtex julkalender
En klapp varje dag, ända fram till jul. Till årets julkalender bjuder Hemtex på 24 julklappar till extra bra priser.
annons

Sembos julkalender
Sembos julkalender bjuder på lycköppning där reserelaterade vinster för mer än 65000 kronor står på spel.
annons

Tidningskungens Julkalender 2017
Från 1:a december kan du dagligen vara med och öppna luckor i Tidningskungens Julkalender där det döljer sig unika erbjudanden och tävlingar där du kan vinna fina priser.

Alla julkalendrar (319 st. Listade utifrån senast tilllagda)


BookBeats julkalender
I BookBeats julkalender gäller det att utifrån varje luckas bild och julrim komma på vilken bok som sökes. Lyckas du kan du vinna ett 3-månaders presentkort på BookBeat.

Royal Copenhagens julkalender
I Royal Copenhagens julkalender bjuder på ett nytt tips med julglädje varje dag fram till julafton. Bakom fem av luckorna har du dessutom möjlighet att vinna en Star Fluted Christmas-skål med fot.

Minigenis julkalender
Minigenis julkalender bjuder på erbjudanden på ekologiska leksaker för barns utveckling. Nya fina erbjudanden varje dag tills att tomten kommer.

Kategori: Erbjudanden Barn

Butterick´s julkalender
Butterick´s julkalender öppnar en lucka för varje dag fram till julafton, den 24 december. Du får 50% rabatt på dagens vara och det finns ballonger, mössor, tomteskägg, peruk, skämt, pruttkudde och såklart en tomtedräkt.

DN:s Julkalender
DN:s Julkalender med nytt fint erbjudande varje dag finns under deras digitala tjänster och är tillgänglig för DN:s prenumeranter. Du kan testa att bli prenumerant för en månad gratis utan bindningstid.

Kickerz julkalender
Kickerz julkalender bjuder varje dag på en ny lucka med chans att vinna någon fint som har med fotboll att göra. Obs att man måste vara medlem hos Kickerz för att kunna vara med och tävla.

Bezzerwizzers julkalender
I Bezzerwizzers julkalender står 24 st. Bezzerwizzer Original på spel. Varje dag öppnas en ny lucka med en fråga, och om du svarar rätt så är du med och tävlar om ett Bezzerwizzer Original.

Fina Lyan´s julkalender
Fina Lyan´s julkalender bjuder på ny lucka varje dag och tävling med fina vinster. Allt ifrån smink, inredning, festartiklar, kläder, klockor till barnkläder och annat till barnen.

HISTORYs julkalender
Varje dag hela vägen fram till julafton lottar HISTORYs julkalender ut 2 biobiljetter. Klicka och gissa vilken tv-personlighet som gömmer sig bakom jultomtens skägg.

BingoLottos julkalender
BingoLottos julkalender har plucköppning varje dag fram till uppesittarkvällen den 23:e. Du kommer bjudas på recept, rim, tävlingar och mycket mer fram till den 23:e då julen börjar.

Kategori: Erbjudanden Spel

SJs julkalender
Ta del av erbjudanden, juliga tips och spännande tävlingar ända fram till dopparedagen. Varje dag öppnas en ny lucka i SJs julkalender med en ny möjlighet

Kategori: Erbjudanden Resor

Rittals julkalender
Varje helgfri dag från den 1 december till den 22 december öppnas en ny lucka i Rittals julkalender med erbjudanden och möjligheten att tävla om fina priser.

Julakalender 2017
Jula bjuder på en Julakalender som är fullproppad med erbjudanden. Varje dag fram till och med julafton öppnar en ny lucka ned ett fint erbjudande.

Nordnets julkalender
Bli en bättre investerare lagom till jul. I Nordnets julkalender öppnas en ny lucka öppnas varje börsdag, och varje lucka ger dig en värdefull insikt för att bli en bättre investerare.

Kategori: Julhistorier

Saltå Kvarns julkalender
Varje dag fram till julafton tipsar Saltå Kvarns julkalender om en julklapp. Något som är gott, gör gott och som du kan ge med gott samvete. I samband med varje lucka ställs en fråga kopplad till luckan, svara snabbt och rätt och du kan vinna fina produkter.

SHL:s julkalender
Från 1 december och fram till julafton kommer öppnas det en ny lucka i SHL:s julkalender. Bilderna och texterna kommer att vara olika varje dag, skrivna med glimten i ögat.

Kategori: Julhistorier

RIX FMs Julkalender
Varje morgon kl 06:30 kommer MorronZoo att läsa upp ett av sina nya julklappsrim. Då gäller det för dig att lista ut vad det är för något som gömmer sig i paketet och ringa in till studion. Blir du första samtalet och gissar rätt så vinner du ett presentkort på 2000 kr från Coolstuff.se.

idrottensbingo.se:s julkalender
I idrottensbingo.se:s julkalender kan du vinna dagens adventslucka i chatten mellan kl. 13:30-14:30 och kl. 21:30-22:30. Det är alltså två lucköppningar per dag ända fram till julafton.

Kategori: Tävlingar Spel

Unga Föräldras julkalender
I Unga Föräldras julkalender luckor finns olika tävlingar och vinsterna kan röra allt från upplevelser, leksaker och heminredning till skönhetsprodukter och andra spännande produkter för dig eller din familj.

Kategori: Tävlingar Barn

Sidan 1 av 2

Första Föregående | 1 2 | Nästa Sista
annons

CoolStuffs julkalender
CoolStuffs julkalender ger dig en ny lucka varje dag med en utvald produkt till kanonpris.
annons

Åhléns julkalender
Åhléns julkalender bjuder på ett nytt fint erbjudande om dagen, ändå fram till julafton.
annons

Clas Ohlsons julkalender
Clas Ohlsons julkalender öppnar varje dag en ny lucka med ett finfint erbjudande.